Kesän ensimmäinen ukonilma. Yksi salama iski ihan lähelle, mutta ei onneksi tuohon muuntajaan tien toiselle puolelle. Sitä on sattunut turhan usein. Vettä tulee yhä, mutta nyt ilman kamalaa, puuskittaista tuulta ja muutenkin rauhallisemmin. Eli koneen uskalsi avata :)

649335.jpg

Jotta helle vähän laantuisi (ei huvita yhtään olla ulkona), piti tehdä hellepipo.
Malli: Filati summer 2007 (sovellettu ohuemmalle langalle, pienemmälle koukulle ja isommalle päälle)
Koukku: 2,5
Lanka: Garnstudio Safran (sitä mitä jäi kietaisujakusta yli), 32g

Äärimmäisen helppo ja nopea malli. Voisi soveltaa lierillisen version.... Mutta kuvan ottaminen omasta päästä ei onnistu. Tämä on onnistunein noin 50:stä. Nalle sai avustaa. Tosin pipoon mahtuivat sekä pää että tassu :)

649336.jpg

I've had enough of this heat, so I crocheted a cap for hot weather  - and immediately the heavens opened and it started to rain and thunder :)

Pattern: Filati summer 2007 (applied for a thinner yarn and hook and bigger head)
Hook: 2,5
Yarn: Garnstudio Safran (leftovers from the lace jacket), 32g

Extremely easy and fast. Could try to make one with a brim.... Taking a picture of your own head is nothing but easy - this is the best one out of 50. So my teddy bear had to help.

Varareksi: Kurre kuutosesta ei ole minkäänlaisia kokemuksia. Sorry. Seiskassa on sellainen apunäyttö, alapalkki, jonka saa näkyviin sijoitteluvaiheessa ja jossa näkyvät (jos niin haluat) kaikki luokat, tilat ja opet. Tosin se on niiiiin pientä pränttiä, etten tykkää tihrustaa sitä. Olen tyytynyt avaamaan monta ikkunaa ja yrittänyt saada niitä mahtumaan vierekkäin. Olisi kiva jos läppäriini saisi liitettyä lisänäytön, mutta ei onnistunut kun kokeilimme.