Ensin oli yksi ahistus....olen ihan pelottavan riippuvainen tästä blogista ja teidän kaikkien blogeista...siis RSS-lukijassa on yli 600 blogia....tosin osa on jo vanhoja, ei-pitkään-aikaan päivittyneitä. Mutta kuitenkin. Ja RSS-ei aamulla löytänyt ollenkaan yhtäkään vuodatus-blogia. No, bloggerin ihmisiltä odotin kiivaasti päivityksiä.

Sitten oli toinen ahistus....Tämä päivä töissä. Kuin olisi päätään tiiliseinään puskenut. Kovaa. Mikään ei toiminut ja se vähän mikä toimi oli päin mäntyä. No, iltapäivää kohden parani :) Ja ilta oli jo upea!

Kolmas ahistus....Jossain vaiheessa iltapäivää vuodatus töksähti ekan kerran minun kohdallani oikein kunnolla. Ja riippuvuussuhde paljastui entistä syvemmäksi. Yritin nimittäin tutkailla Bloggerin mahdollisuuksia, mutta ei se ole minulle. En osaa edes järjestää kuvia niin kuin haluan, vaan se lataili ihan miten sattui... Kyllä tämä vuodatus on kuitenkin toiminut kiitettävästi (vain viime talvena isompi skrupu) ja tämä on selkeä rakenteeltaan. Tosin kaikki lukijat saavat vapaasti olla eri mieltä. Ihan niinkuin väreistäkin. Beessi ei ole väri ja pinkki on yök ;)

Neljäs ahistus....piti soittaa parin oppilaan kotiin. Ai että minä inhoan sitä hommaa. Toisaalta haluan olla rehellinen ja suorasanainen, toisaalta pitää olla hienotunteinen.... No, meni ihan hyvin. Luulen.

Viides ah...Aaaah!!! Ihanuus! Kässäkerho. Viimeksi värväsin innokkaan koolaajan, joka nyt oli jo ryhtynyt omatoimiseksi ja toi kokeilujaan näytille. Hän on päättänyt tuhota tai siis muuntaa kaikki vanhat ällö-väriset lankansa uusiksi ihanuuksiksi. Toi mullekin paria ällöä.... Oli tuoretta pullaa ja marjapiirakkaa, äärimmäisen hyvää seuraa ja jutun juurta. Ja "rusinana pullassa" pieni mies A - 5kk. Tosin tullut tietenkin vanhempiinsa, eli ei pientä nähnytkään, vaan kunnon isäntä :)

Ihanuus! Tuomas oli nopea ja nyt pääsen taas kirjoittamaan! Ja arvatkaas mikä ihanuus odottaa kunhan koko vuodatus taas pelittää normaalisti: älyttömästi uusia, ihania päivityksiä!!!