EDIT: Tosi hassu näkymä!!! Blogilistalla uusia ilmoitettuja blogeja: SEITSEMÄN lankahamsteria peräkanaa...... Jee, neulojat (+ muut käsityöläiset) valloittavat Suomen maan :)

Kylmä - kylmempi - kuuma - hiki - vähemmän hiki - kylmä - kylmin - jne....

Tämä päivä adjektiiveilla. Eli aamulla herätessä oli kylmä kun joku oli yöllä potkinut sekä villasukat että huopatossut pois jaloista. Sitten tuli vielä kylmempi kun juoksi postilaatikolle hakemaan lehden ja totesi mittarin näyttävän -25 (kuulemma toisella puolella samaa kuntaa -18 ja nipin napin naapurikunnan puolella -30). Säälin autoa ja jätin sen kotiin ja kävelin töihin - siitä seurasi jo ennen puolimatkaa kuuma, kun oli mm. kolmet lapaset (onneksi on mistä valita). Ja töihin päästyäni meinasin tukehtua hikeen. Vähitellen siinä viilenin ja hikikin häipyi. Välituntivalvonnassa pihalla ei ollut kuin minä ja tupakoijat.... ja kylmä kun ei siinä pihalla tepastellessa oikein mitenkään voi tulla lämmin. Varmaan verenkierrolle terveellinen päivä :) Ei niinkään villasukka-paroille! Hiihtelen nimittäin näillä pakkasilla villasukissa pitkin ison koulumme käytäviä.... Omat oppilaat eivät reagoi - ne tuntevat jo minut. Mutta ne joita en opeta meinaavat tikahtua... joko nauruun tai äimistykseen.

SNY:n tiedot tulivat. Ensin harkitsin tosi pitkään osallistumista - talvi on ollut pimeä ja rankka, en tiennyt tai osannut arvioida kuinka jaksaisin. Minusta on kuitenkin kunnia-asia pitää hyvää huolta ystävästä jos tähän sitoutuu. Loppujen lopuksi kuitenkin perjantai-iltana liityin, koska jotenkin aavistelen, että tästä seuraa taas rutkasti iloa ja riemua. Ja heti alkoikin päässä pyöriä ihania ajatuksia, miten voisin ystävää ilahduttaa... Ja kun tiedot tulivat - taitaa olla helppo keksiä kaikkea! Yhtäkkiä olenkin intoa täynnä :)